Portfolio

Eindhoven. 2022

Gemeente Eindhoven

Om de stad Eindhoven bereikbaar te houden, werken we op de belangrijkste wegen in de stad zoveel mogelijk op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur. Dit geldt voor werken die we in korte tijd kunnen doen. Bijvoorbeeld het vervangen van de lampen van lantaarnpalen, het repareren van gaten in het asfalt of het snoeien van bomen.

Langdurige werken op deze wegen kunnen wel tijdens de spits doorgaan. Dit zijn werken zoals een wegreconstructie of de aanleg of vervanging van een riool. Meestal is de weg dan opgebroken.

Soms kan het helaas niet anders en werken we toch in de ochtend- of avondspits, vooral als dat voor de veiligheid noodzakelijk is. Bijvoorbeeld als een boom is omgewaaid, bij een gat in de weg of bij wateroverlast.

Soms kiezen we voor een weekendafsluiting. De werkzaamheden starten dan op vrijdag na 21.00 uur en duren tot (uiterlijk) maandagochtend 5.00 uur. In zo’n weekend kunnen wij bijvoorbeeld een hele kruising asfalteren. Omdat nacht- en weekendwerk duurder is en geluidsoverlast kan veroorzaken, doen we dit zo min mogelijk.

Gemeente Eindhoven bereikbaarheid
Gemeente Eindhoven bereikbaarheid

team eindhoven bereikbaar (teb)

Wat doen wij

Haans Consultancy biedt ondersteuning aan een team van 4 personen welke zich bezig houden met afstemming van verkeersmaatregelen, vergunningen en evenementen, om de stad Eindhoven bereikbaar te houden. Wij zijn trots dat Haans Consultancy hier een bijdrage aan mag geven gezien de achtergrond en kennis van onze medewerkers welke hier helemaal tot zijn recht komen.

We denken graag met je mee!

Bent u op zoek naar een verkeers- mobiliteits of omgevingsmanager om uw project in goede banen te leiden? Te ondersteunen of juist mee te denken? Neem dan zeker contact met ons op!

Bij Haans Consultancy zijn wij zichtbaar, benaderbaar en bereikbaar.