Testimonials

“Het samenwerken met Haans Consultancy heb ik als zeer prettig ervaren. Er hangt een fijne sfeer, er wordt hard gewerkt waar nodig en ook is er zeker ruimte voor plezier. Het is een team met veel vakkennis en plezier in het werk dat ze doen!”

Sanne Cardinaals

Virtual Assistant, By San VA

Wij zijn trots de mobiliteit voor Haans Consultancy te mogen verzorgen. Dit ambitieuze bedrijf met no-nonsens mentaliteit is super fijn om zaken mee te doen.

Lekker kort op de bal en scherp in de uitvoering -> Heerlijk!! Met de passie en vakkennis welke de ondernemers Remko en Arnoud met zich meebrengen gaat dit bedrijf de komende jaren een steeds grotere toonaangevende speler worden in de wereld van verkeers- mobiliteits- en omgevingsmanagement.

Edwin Bosmans

lease adviseur, BD lease

“Met energie en goede inhoudelijke kennis zijn er mooie oplossingen gevonden en is de verkeershinder tot een minimum beperkt.”

Arnoud heeft mijn team versterkt voor het Programma Aanpak Wegtunnels Amsterdam op het gebied van verkeersmanagement. Met energie en goede inhoudelijke kennis zijn er mooie oplossingen gevonden en is de verkeershinder tot een minimum beperkt. Mooi om te zien hoe de stakeholders goed zijn meegenomen in het hele verhaal en de samenwerking met communicatie en mobiliteit een vlucht heeft genomen. En niet te vergeten het delen en overdragen van kennis aan een junior ambtenaar van de gemeente Amsterdam heeft ervoor gezorgd dat er nu een goede medior in mijn team zit

Renske Verbeek

Manager Omgeving en Communicatie, Gemeente Amsterdam