Portfolio

Oirschot. 2022

Gemeente Oirschot

Gemeente Oirschot: herinrichting van Gebieds Ontsluitings Weg Bestseweg en rotonde Kempenweg (Lidl).

De toename van verkeer op de rotonde Bestseweg – Kempenweg – Rijkesluisstraat geeft steeds vaker problemen met de doorstroming van het verkeer. Hierdoor zien we meer en langere wachtrijen ontstaan op zowel de Kempenweg als de Bestseweg. Deze drukte zorgt onder andere ook voor onveilige situaties met fietsers en voetgangers op de rotonde. Bewoners van de Bestseweg ondervinden hinder van het vele verkeer, maar ook de veiligheid op deze weg is voor alle weggebruikers een punt voor verbetering.

Het gaat om het gedeelte tussen de rotondes met Kempenweg – Rijkesluisstraat (Lidl) en de Parallelweg – Industrieweg (Shell). In verbinding met de Bestseweg gaan we ook aan de slag met de rotonde Lidl. Voor deze rotonde onderzoeken we de mogelijkheden voor het verbeteren van de doorstroming en verkeersveiligheid van het hele traject.

Gemeente Oirschot herinrichting van Gebieds Ontsluitingsweg
Gemeente Oirschot herinrichting van Gebieds Ontsluitingsweg

Omgevingsmanager en projectleider

Wat doen wij

Haans Consultancy vervult voor de gemeente de rol van omgevings- en projectleider. Dit houdt in dat wij het project begeleiden van besluitvorming tot realisatie. Naast het begeleiden als projectleider, verzorgt Haans Consultancy ook de participatie met de omgeving door middel van klankbordgroepen. Hier laten wij belanghebbende en omwonende meepraten en voorstellen doen voor de herinrichting van Bestseweg. Trots zijn wij op dit project omdat we gemeente en omgeving samen brengen en samen het project realiseren. 

 

We denken graag met je mee!

Bent u op zoek naar een verkeers- mobiliteits of omgevingsmanager om uw project in goede banen te leiden? Te ondersteunen of juist mee te denken? Neem dan zeker contact met ons op!

Bij Haans Consultancy zijn wij zichtbaar, benaderbaar en bereikbaar.