Portfolio

Roermond. 2023

Midden Limburg Bereikbaar

Midden Limburg Bereikbaar is een samenwerking tussen, Provincie Limburg en zeven Midden-Limburgse gemeenten (Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond, Weert) om de regio Midden-Limburg middels duurzame mobiliteit op een veilige en gezonde manier bereikbaar te houden.

Een team van mobiliteitsmakelaars, projectleiders, verkeersmanagers en communicatieadviseurs vormt samen het programmabureau dat invulling gaat geven aan de opgave om de regio Midden-Limburg bereikbaar te houden. Een belangrijk aandachtspunt is om de hinder rond de langdurige A73-tunnelrenovatie in de zomer van 2023 zoveel mogelijk te beperken.

Samen werken zij aan het bereikbaar houden van Midden Limburg en omgeving tijdens evenementen, werkzaamheden en drukke dagen. Er word focus gelegd op onder meer het verminderen van het aantal autobewegingen in de spits, tijdens werkzaamheden en met topdagen. We zien kansen voor betere afstemming en om slimmer samen te werken binnen projecten en campagnes, maar ook op het vlak van monitoring en evaluatie. Zo hoeft niet iedere gemeente opnieuw het wiel uit te vinden. We trekken samen op met slag- en daadkracht.

Roertunnel Roermond Midden Limburg
Midden Limburg Haans Consultancy mobiliteitsmanagement.

PROJECTLEIDER /MOBILITEITSMANAGEMENT

Wat wij doen

Haans Consultancy verzorgt het mobiliteitsmanagement. De mobiliteitsmaatregelen hebben een forse bijdrage geleverd door het terugdringen van verkeershinder en het bieden van duurzame mobiliteitsalternatieven zoals de ´Leen een E-bike’ actie en de ‘Slim Reizen Challenge’. Ook de toepassing van digitaal verkeersmanagement is onderdeel van de mobiliteitsaanpak. Daarnaast faciliteert Haans Consultancy diverse fietsstimuleringsprojecten voor Midden Limburg Bereikbaar.

We denken graag met je mee!

Bent u op zoek naar een verkeers- mobiliteits of omgevingsmanager om uw project in goede banen te leiden? Te ondersteunen of juist mee te denken? Neem dan zeker contact met ons op!

Bij Haans Consultancy zijn wij zichtbaar, benaderbaar en bereikbaar.