Financieel

administratief

medewerker

 

 

 

Haans Consultancy

Roermond – Uren in overleg

 Deel vacature

Financieel administratief medewerker

Haans Consultancy

Roermond – Uren in overleg

Google ik op termen als ‘secuur’ en ‘behulpzaam’, verschijnt jouw naam 2 keer hoog in de zoekresultaten. Geen toeval natuurlijk. Als financieel administratief medewerker liggen skills als deze je goed. Al lees je deze vacature wel omdat je zoekende bent naar iets nieuws. Een nieuwe plek om te doen what you do best. Liefst ergens waar de uitdaging groot en de teamgeest voelbaar is. Een combinatie die je in mijn ogen treft binnen deze rol als financieel administratief medewerker.

De uitdaging, die zit ‘m in de verantwoordelijkheid die je hier naar je toe mag gaan trekken. Van het bijhouden van de boekhouding en receptie / ondersteunende werkzaamheden tot het passen op onze “winkel”. Allemaal komt het straks jouw kant op.

Wat je tussen de regels door leest? Dat je hier de extra verantwoordelijkheid gaat vinden waar je zo aan toe bent. Geen taken waar je aan denkt bij een rookie in het vak, gelukkig kan jij bouwen op je ervaring. En als bonus krijg je er een hecht en betrokken team bij cadeau.

Waar kom jij te werken?

Jij treft je werkplek aan binnen een fraai pand in het Roermondse, maar dat zag je al. Wat je nog niet wist is dat wij gespecialiseerd zijn in verkeer-, mobiliteit-, en omgevingsmanagement en wij voor vele opdrachtgevers op landelijke niveau werken. Bijvoorbeeld binnen overheid en aannemersbranche. In totaal krijg je er straks zo’n 12 nieuwe collega’s bij in de leeftijd van 30 tot 50 jaar. Al is de kans klein dat je ze allemaal tegelijk op kantoor aantreft, mede dankzij de flexibele thuiswerkregeling of werken op locatie voor de opdrachtgever. Vraag ik een aantal van jouw soon-to-be collega’s naar de huidige werksfeer, komen ze al snel met termen als: open, hecht, ambitieus en laagdrempelig maar vooral gezellig. En wie zijn wij om hen tegen te spreken?

Je valt in de smaak wanneer jij:

 • ergens tussen de 24 – 40 uur wilt werken.
 • een mbo of hoger diploma in de pocket hebt
 • je de weg kent binnen meerdere software pakketten
 • je bekend staat als secuur, behulpzaam en proactief
 • woont op woon-werk afstand van Roermond

 • Wat krijg je ervoor terug?

  Tijd voor de tegenprestatie. Die ziet er als volgt uit:

 • een lekker salaris op een bankrekening naar keuze
 • opleidingsmogelijkheden mocht het nog nodig zijn
 • een tijd voor tijd regeling en een thuiswerkregeling waar je U tegen zegt
 • en nog veel meer, maar dat vertellen wij je wel tijdens het sollicitatie gesprek
 • En? Zorgt dit alles onder de streep voor een lach op je gezicht? Solliciteer dan via de button of stuur een mail naar ah@haansconsultancy.nl en dan spreek ik je snel!

  Arnoud Haans
  06-52 57 23 36

   Deel vacature

  Wat gaat er gebeuren?

  Zie jij een vacature die je aanspreekt? Neem dan contact met ons op. Bij Haans Consultancy staan we voor Zichtbaar, Bereikbaar en Benaderbaar. Onze voorkeur gaat ook zeker uit naar persoonlijk en toegankelijk contact.

  We zijn persoonlijk bereikbaar per telefoon of stuur ons een mail. Soliciteren kan ook door op onderstaande knop te duwen en jouw gegevens en CV achter te laten.

  1

  Succesvolle sollicitatie

  Wanneer wij jouw sollicitatie hebben ontvangen krijg je een bevestiging hiervan.

  2

  Interviews

  Mocht het een match zijn nodigen wij jou graag uit voor een sollicitatie gesprek

  3

  Beoordeling

  We kijken altijd graag samen of dat het goed voelt van beide kanten.

  4

  Welkom in het team

  We kunnen niet wachten om je te ontvangen in ons team!

  Waarom Haans Consultancy?

  =

  We werken op landelijke schaal aan diverse projecten zoals gebiedsontwikkeling, nieuwbouw/verbouw en aanleg/reconstructie projecten.

  =

  Een gedreven team met een ‘work hard, play hard’ instelling.

  =

  Haans Consultancy is een modern en jong bedrijf!