Verkeerskundige

Haans Consultancy

Landelijk – Uren in overleg

 Deel vacature

Verkeerskundige

Haans Consultancy

Landelijk – Uren in overleg

Spreekt verkeerskunde jou aan, maar zijn de verschillende rollen die je overal leest net niet wat je zoekt óf wil je meer diversiteit in je werk, kom dan bij ons op gesprek! Want bij Haans consultancy werkt het net even anders. Wij denken namelijk niet in hokjes. Jij gaat zelf deze rol invullen zoals jij dat wilt en op de projecten die bij jou passen. Of dat nu is bij een aannemer tijdens de uitvoering van infraprojecten, aan de voorkant van een project bij een gemeente of provincie, of misschien wel in een bouwteam. Ga vanuit onze vestiging in Den Bosch of Roermond aan de slag bij opdrachten die jou interessant lijken. De mogelijkheden zijn talrijk.

Omschrijving

Als verkeerskundige ben je verantwoordelijk voor een veilige en goede doorstroom van het verkeer. Daarnaast zorg je voor een vlotte communicatie met stakeholders binnen een infrastructuurproject en houdt je rekening met hun belangen. Kortom, je bent een echte verbinder op het gebied van verkeer die niet vies is van wat Brabantse of Limburgse gezelligheid!

Alles is te leren!

Daarom kijken wij meer naar wie jij bent in plaats van wat je nu al weet of kunt.
Belangrijk is wel dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
Karakter, persoonlijkheid en routine zijn voor ons belangrijker dan “de perfecte CV” hebben. Jij maakt het verschil met wie je bent. Alle andere aspecten kun je leren: denk aan het opstellen van een verkeersontwerp, een verkeersplan ten behoeve van tijdelijke verkeersmaatregelingen, het schrijven van een BLVC-plan of invulling geven aan burgerparticipatie tijdens het ontwerpproces. Heb je dit al wel in je bagage? Dan is dat zeker een pré.

Hoe dan ook zul je tijdens onze projecten verschillende uitdagingen tegenkomen. Het mooie hiervan is dat jij bepaalt hoe jij deze uitdagingen aanvliegt en oppakt. Daarbij is het een hele geruststelling dat je dit niet alleen doet: met Haans consultancy heb je altijd een ervaren en deskundig team achter je staan.

Een greep uit onze werkzaamheden:

Verkeersmanagement, regelscenario’s, beheer openbare ruimte, omgevingsmanagement, blvc-management, tijdelijke verkeersmaatregelen, parkeerbeleid, stedelijke bereikbaarheid, laadpalenstructuur, …

Wie wil vrijblijvend het gesprek aangaan

Arnoud Haans
ah@haansconsultancy.nl

06-52572336

Wanneer kom jij langs voor een kop koffie op je nieuwe kantoor in Den Bosch of ons hoofd kantoor in Roermond?

 Deel vacature

Wat gaat er gebeuren?

Zie jij een vacature die je aanspreekt? Neem dan contact met ons op. Bij Haans Consultancy staan we voor Zichtbaar, Bereikbaar en Benaderbaar. Onze voorkeur gaat ook zeker uit naar persoonlijk en toegankelijk contact.

We zijn persoonlijk bereikbaar per telefoon of stuur ons een mail. Soliciteren kan ook door op onderstaande knop te duwen en jouw gegevens en CV achter te laten.

1

Succesvolle sollicitatie

Wanneer wij jouw sollicitatie hebben ontvangen krijg je een bevestiging hiervan.

2

Interviews

Mocht het een match zijn nodigen wij jou graag uit voor een sollicitatie gesprek

3

Beoordeling

We kijken altijd graag samen of dat het goed voelt van beide kanten.

4

Welkom in het team

We kunnen niet wachten om je te ontvangen in ons team!

Waarom Haans Consultancy?

=

We werken op landelijke schaal aan diverse projecten zoals gebiedsontwikkeling, nieuwbouw/verbouw en aanleg/reconstructie projecten.

=

Een gedreven team met een ‘work hard, play hard’ instelling.

=

Haans Consultancy is een modern en jong bedrijf!